Soep & Cultuur met liedrecital van vrouwelijke componisten

Op zondag 28 mei aanstaande, van 16.00 tot 17.00 uur, treden professioneel zanger Hessel Vredeveldt en pianist Bauke Steenhuisen op in het Dorpshuis in Vreeswijk. Ze vertolken een serie bijzondere werken: liederen van vrouwelijke componisten uit de romantiek. Dus niet Felix Mendelssohn maar Fanny Mendelssohn, niet Robert Schumann maar Clara Schumann.

Deze vrouwen hebben, naast vele anderen, nooit zo’n bekendheid verkregen als hun mannelijke familieleden, maar hebben wel degelijk vele prachtige werken geschreven voor zang en piano. Laat je betoveren en verrassen! De entree is € 2,-. Voor € 2,50 extra geniet je van een kop huisgemaakte soep. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Soep & Cultuur
Het optreden vindt plaats in het kader van Soep & Cultuur, dat elke laatste zondag van de maand wordt georganiseerd. De middag start met een voorstelling, en wordt – voor wie wil – afgesloten met een kop huisgemaakte soep. Het laatste optreden van dit seizoen staat gepland op zondag 25 juni: een optreden van de Ukelelies, een groep ukeleliespelers uit Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk